ROMERIKE GOLFKLUBB

OM OSS

OM KLUBBEN

Romerike Golfklubb ble stiftet i 2017. Den ligger på Aurskog Golfpark. Her hadde tidligere Aurskog Finstadbru Golfklubb sitt tilholdssted fra 1999, da klubben ble stiftet, til 2017 da klubben gikk konkurs.

Romerike Golfklubb har ca. 530 medlemmer, en økning på 120 medlemmer fra utgangen av fjoråret. Antall nye medlemmer er 169. 250 av medlemmene er over 50 år. Av de nye medlemmene dette året var nærmere 100 under 30 år. Ca. 40% av medlemmene kommer fra vår kommune, ca. 38% fra Lillestrøm kommune, og ca. 12% fra øvrige kommuner. Klubben har en kvinneandel på ca. 30%.

Vi tilbyr en lettgått 18 hulls bane med korte avstander fra hull til hull. Banen er en rimelig flat, naturskjønn, landlig og flott bane med gode greener i god harmoni med natur, fauna og miljø. En bane i stadig utvikling. Banen ligger ikke mer enn 45 minutter fra «down town» Oslo, nord/øst for Lillestrøm.

Romerike Golfklubb tilbyr en total golfopplevelse i et unikt landlig og historisk miljø gjennom jernbanen (Tertitten) som gikk her fra 1896 fram til 1960-tallet. Finstadbekken deler banen i to, 9 hull ligger på nord-siden av bekken, og 9 hull ligger på syd-siden av bekken, som også skiller Finstadbru fra Aurskog.

Vi skal gjennom vår væremåte fortsatt skape gode forutsetninger for å score høyt på trivselsfaktoren blant våre medlemmer og gjester. Banen vår skal inspirere til så vel fellesskap som mosjon for alle. Det krever engasjement fra våre medlemmer gjennom frivillig arbeide på banen, i shopen og i våre grupper. Vi skal ha en økonomi i god balanse. Vi skal verne og fremme klubbens navn, miljø og dets varemerke!

Våre medlemmer skal føle seg hjemme på Aurskog Golfpark, og de skal gjennom gode opplevelser, god bane, hyggelig stemning og en alltid varm velkomst, være våre beste ambassadører. Fra vår flotte, vestvendte terrasse er det utsikt over mange av hullene på banen, og her kan man kose seg med god mat og godt drikke etter runden. Restaurant Fjøset, som ligger innenfor terrassen, vant i 2020 tittelen «beste golfrestaurant» i Golfhäftets kåring for året.

Klubben har gjennom vinteren pusset opp den gamle puben, Tyst. Denne, og lokalene som ligger innenfor shopen er nå blittt klubblokaler, hvor man kan sitte og kose seg både før og etter en runde golf. Her finnes det også en enkel golfmeny.

• Hageland
  • Grim
  • LSK
  • Rema 1000
  • Foodman
  • Jakhelln
  • Seko elektro
  • BMT

HVEM VI ER

Tore Hübenthal

Tore har jobbet som daglig leder i Aurskog Finstadbru Golfklubb i en årrekke (2007-2012). Han kommer fra Norges Håndballforbund, hvor han har jobbet under spill/trening, med fokus på yngre dommere og deres utvikling. Tore er 56 år, født og oppvokst både i Aurskog og på Finstadbru på -70 og -80-tallet. Bor i dag i Fetsund.
TLF: 911 62 393

• Gigantprint
  • holtannormark

GRASROTANDELEN

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Romerike Golfklubb!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillekort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no

Tilknytt Romerike Golfklubb som din Grasrotmottaker via SMS.

Send SMS “Grasrotandelen 920129846” til 2020

• BG Utleie