ROMERIKE GOLFKLUBB

MEDLEM

Fellestreninger for alle!

I år som i fjor vil Einar W. Pettersen arrangere felles treninger mandager fra kl. 17:00-20:00, her blir man med i 20 minutter eller 2 timer. Det bestemmer man selv. Einar har vært aktiv spiller i snart 20 år og har +1,5 i hcp.

Bli med! :)

Dette er for alle medlemmene i klubben!

• Power
  • Fjøset
  • Rømskog
  • Realbygg
  • Bakke AS
  • Gigantprint
  • holtannormark

DAMEGRUPPA

Vi ønsker alle nye golfspillende damer hjertelig velkommen til våre hyggelige
golfkvelder. Enten du er helt nybegynner, har spilt litt før, spiller litt nå, eller
spiller alt for mye nå, ønsker vi å se deg i Damegruppa til Romerike Golfklubb.

Damenes dag er på torsdager. Det er frammøte fra kl 18:00, med litt fellestrening og
oppvarming. Under oppvarming deler vi gjerne tips med hverandre om nærspill,
putting, bli bedre med driver osv. Deretter er det spill på banen. Her kan det variere
mellom en treningsrunde eller en uhøytidelig turnering. Turneringene kan spilles i
forskjellige formater, men mest av alt skal alle ha glede av denne golfdagen, både
sosialt og golfmessig. Kvelden avsluttes med sosialt samvær på vår golfterrasse eller
inne i vært nye klubbhus. Her avtales ofte nye golfrunder, turer, og tips om alt mulig.
Utover denne faste torsdagen er Damegruppa også involvert i flere prosjekter i
klubben.

Vi ønsker en aktiv damegruppe og da er det viktig at dere alle er aktive, og gjerne får
med dere venninner som spiller golf. Golf er morsommere sammen.
Leder for Damegruppa er Inger Lise M. Nøstvik. Ta gjerne kontakt med henne på
mobil: 93263377 eller iln@drivkraftnorge.no.

Velkommen alle golfglade DAMER!

• Aaarstad
  • Blatt
  • Vev romerike
  • Wepe
  • Cipax
  • HSBANK
  • aurskogelektriske
  • Aura

GOLF GRØNN GLEDE

Golf Grønn Glede i Romerike Golfklubb, er et prosjekt i samarbeid med Norges Golfforbund. Dette tilbudet er en introduksjon til golfspillet – fra nybegynner og fram til grønt kort. Tilbudet er for uføre, langtidssykemeldte, arbeidssøkere, personer med fysiske/psykiske utfordringer, osv.

Introduksjonen til spillet, miljøet og det sosiale samværet i Golf Grønn Glede har en stor helsegevinst, og vi ønsker nye deltagere hjertelig velkommen.

Pårørende/støttespillere til deltager er også velkommen til å delta i Golf Grønn Glede. Introduksjonen foregår på dagtid. Trener og Golf Grønn Glede-gruppen vil bistå med å legge til rette for hvert enkelt nytt medlem.

Golf Grønn Glede samles på mandager fra kl. 11oo/12oo på driving range/treningsområdet. Etter oppvarming/trening spiller vi på golfbanen. Det avsluttes med meget sosialt samvær i vårt helt nye klubbhus eller på golfterrassen, hvor kaffe/vafler er et høydepunkt!
Leder for GGG er Terje Guldbrandsen, som du treffer på 90055343, eller
mail: terj-gu3@online.no.

I vinterhalvåret møtes vi i Aurskog-hallen på torsdager, kl. 09:45 – 11:40.

• BG Utleie
  • Aurskog bygg og renhold
  • Byggern
  • Hako
  • Aurskog tannlegesenter
  • Gangnæs eiendom
  • Seko

SENIORENE +62 ÅR

Våre seniorer som vi sier er 62 år + håper vi skal bli en aktiv gruppe som samles hver
tirsdag kl. 10:00 for golfspill, trening og litt juging. Dette er nytt for året, og vi håper på stor oppslutning. Gruppen har ikke en leder for øyeblikket, så det kommer vi tilbake til.
Velkommen tirsdager kl. 10:00!

Nyttig å vite:
Norsk Senior Golf (NSG) er en organisasjon for seniorspillere, damer og herrer over 50 år.
I skrivende stund har NSG 2785 medlemmer, Du han bli medlem det året du fyller 50 år, og medlemskontingenten er kr. 800.-

Hva tilbyr så NSG sine medlemmer:
Individuelle turneringer: Arrangerer over 100 i Sør-Norge. Spiller normalt i 6 klasser inndelt etter HCP. Et fantastisk turneringstilbud med gjennomsnittlig deltagerantall på over 60, og mer enn 200 på de mest populære turneringene.

Fordelskortet: Gir 50% rabatt på spill på over 70 baner (visse regler). Det er inngått diverse hotellavtaler, og tilbudet vil hele tiden bli utvidet. NSG er en organisasjon som tilbyr et glimrende turneringstilbud både for individuelt spill og for lagspill. I tillegg er det et utmerket sosialt miljø, og du har ingen problemer med å treffe hyggelige spillere og venner.

Mer info: Se NSG hjemmeside www.seniorgolf.no

• Hageland
  • Grim
  • LSK
  • Rema 1000
  • Foodman
  • Jakhelln
  • Seko elektro
  • BMT

JUNIORER

Våre juniorer i alderen 6 år til 18 år trener hver torsdag fra kl. 18:00.
Her er det plass til mange!

Vi håper denne gruppen som har trent inne i hele vinter, skal være aktiv og delta på turneringer i vårt turneringsområde. Her er det bare å melde seg på.

Ta kontakt med adm. leder Tore Hübenthal på 811 62 393 eller mail tore@romerikegk.no.
Vi satser på å få til en camp i sommer, og masse annet som juniorene setter pris på.

• Aaarstad
  • Blatt