Vil du bli en bedre golfer?

Vil du bli en bedre golfer?

Vi har gjort avtale med Per Falk om at han kan tilby våre medlemmer protimer på simulatorene til vinteren, og selvsagt ute når sommeren kommer. Det er nå man skal utvikle sin golf og trene seg til å bli en bedre golfer når sesongen kommer i gang igjen til våren.

Hvem er Per Falk, vår PGA Golfprofessional, dette forteller han:

Jeg har alltid elsket sport og idrett, jeg har over 30 års erfaring med golf. (Både som spiller og trener). Golfen har blitt en livsstil og pasjon. Jeg har gjennom mange forskjellige møter med golfspillere og trenere av alle sorter, kurser og egne erfaringer, lært meg mye, og jeg lærer hver dag. Jeg holder meg oppdatert på alle de nyeste undervisningsmetodene og deltar regelmessig på PGA-kurs for å videreutdanne meg.

Motto: Se til å ha det gøy! Gøy blir det når du får det til!

Kom til meg så skal jeg lære deg så du har det gøy med din golf, utvikle deg og din golf til et høyere nivå. Jeg tar gjerne imot kunder på alle nivåer som ønsker å forstå sin egen golfsving, få tydelige oppgaver og oppnå resultater med sitt golfspill.

Har god kunnskap om UTSTYR (Kølletilpassing/Custom Fitting), fysisk trening og trening for golf. Kom til meg så skal jeg løfte og utvikle deg og din golf til der du ønsker at den skal være.

Alle er velkommen.

Priser enkle timer:

1 person 30 min:      kr 500,- (kr 450,- for medlemmer og faste elever)  

1 person 60 min:      kr 900,- (kr 800,- for medlemmer og faste elever)  

2 person 60 min:     kr 1100,- (kr 1000,- for medlemmer og faste elever)

Priser klippekort:

#Klippekort 10 x 60 min: kr 7200,- (kr 6500,- for medlemmer og faste elever)

#Klippekort 5 x 30 min:   kr 2250,- (kr 2000,- for medlemmer og faste elever)

#Pakketilbud 3 x 60 min: kr 2400,- (kr 2200,- for medlemmer og faste elever)

#Klippekort 10 x 30 min:  kr 4250,- (kr 3800,- for medlemmer og faste elever)

For booking

Mobil: 41160973 (Per Falk)

Mail: perfalkgolfpro@gmail.com

Leser neste

Simulatorsenteret åpner mandag 15.11.
God Jul og Godt Nyttår