Minneord Marit Lund

Minneord Marit Lund

Vår kjære Marit Lund kjempet mot kreften til slutt.

Kjære Marit, du vil bli dypt savnet. Du har vist mange av oss hva frivillighet betyr. Det blir vanskelig å se for oss den tomheten som vil være uten din latter og gode humør. Det er mange av oss som vil savne den gløden du viste i alle sammenhenger, enten det var i styrearbeid, administrative oppgaver, drift av proshop eller i forbindelse med sosiale arrangementer. Det var en stor glede og ikke minst lærerikt å få være en del av teamet som jobbet sammen med deg. Du var en perfeksjonist på alle områder. Dette er noe man kan ta med seg videre.

Rosa Sløyfe var en spesiell sak du brant for, Marit. Disse turneringene ble ofte et høydepunkt for sesongen. Her la du ned et formidabelt engasjement. Klubben er stolt av de pengene du gjennom denne aktivitet samlet inn til kreftsaken. Golf Grønn Glede var også en av dine store engasjement og gjennom dette etablerte du mange kontakter i Golfnorge. Det er mange i Golf Grønn Glede-klubber som husker deg som golfspilleren med det gode humør og som alltid hadde en latter eller en god kommentar på lur.

Gjennom de årene vi har lært deg å kjenne, er det brukt mye tid og tanker på hvor i all verden du hentet energien, latteren og det gode humøret fra, når vi vet hvilke smerter du levde med. En annen stor evne du hadde, Marit, var at du så alle og for deg var alle like. Det blir rart å være på golfbanen i fremtiden uten at du er til stede og sprer humør og glede, men vi må være flinke til å minnes deg og tenke på hva du betydde for golfmiljøet i Klubben i ditt hjerte.

Hvil i fred kjære Marit.

Per Erik Evjen

På vegne av styret i Romerike Golfklubb

Leser neste

God Jul og Godt Nyttår
God Jul og Godt Nyttår