Lagturnering for alle - bli med

Lagturnering for alle - bli med

Sommer Scramble Joker

Sommertid er tiden for å få seg nye golfvenner. Du kan kun melde på deg selv, vi trekker lag og du får deg nye golfvenner, det kan vi garantere.

​Benytt denne muligheten til å spille med andre enn dine vanlige spillepartnere :-)

En turnering med 4 på lag. Denne gangen skal vi spille Stableford-poeng og på 4 av hullene skal dere på forhånd sette et kryss, slik at dere på disse hullene dobler Stableford-poengene deres.

​Når dere passerer shopen, kjøp litt drikke, vaffel, lefse etc. Det har man tid til på en dag som denne. Her skal det være spilleglede og tålmodighet, raushet og godt humør

​Vi starter kl. 17:00 - Shotgun-start (alle ut samtidig på alle hull)

Turneringen er en scramble turnering med 4 på hvert lag. Alle skal ha 3 tellende utslag hver, og laget skal bruke dårligste utslag 1 gang. Det er ballplassering over hele spillefeltet, en køllelengde, aldri ut av hinder eller OB.

Det spilles på 100% hcp.

Spillere med klubbhandicap over 36 til 54 spiller på sitt hcp.

Turneringsavgift kr 200,- pr. person

Turneringsgreenfee for ikke-medlemmer kr 400,- Dette gjelder også for medlemskategorier som ikke er hovedmedlemsskap i sin kategori. Greenfee 2 og 5, bl.a.

Meld dere på i Golfbox som lag eller enkeltpersoner. Vi setter sammen lag av påmeldte enkeltpersoner om det blir nok single påmeldinger. Lagpåmeldinger går foran enkeltpåmeldinger

Premiering:

Vinnerlaget får kr 1.000,- på deling, gavekort i shopen. Vi trekker 2 andre baller som også vinner kr 1.000,-

Om påmeldingen er mindre en 9 lag, vil premieringen halveres.

Minste påmelding for å arrangere er 5 lag

Leser neste

Klubbmesterskapet 2021
Klubbmesterskapet 2021