Klubbmesterskapet 2022

Klubbmesterskapet 2022

Lørdag:

Etter 18 hull er det jevnt i alle klasser, unntatt senior herrer og junior klassen, men alt kan skje dag 2. I herreklassen leder Michael Tuhus knapt foran Andreas Hagen Tønsberg, Roger Nyland og Andre Chute. Hele 6 spillere er innenfor 2 slag fra ledning. Det blir en spennende dag 2 for gutta. På Damesiden er det også jevnt, kun 3 slag skiller de 3 beste. Her leder Marit Strømsaas, foran Birgit Thronæs og Åshild Åsum. På junior siden er det Tobias som leder klart foran Ludvik Jordet Johansen og Oliver Ingjer. Han har en 7 hulls ledelse. I Seniorklassen for herrer er Andre i klar tet foran Brian James Glover og Roy Atle Haugen. Andre leder med 8 slag. Damer senior har samme påmeldte som i dameklassen og her leder Marit som nevnt. Vi gleder oss til morgendagen. Vi starter 07:40 med første ball, da klarer vi å gå 3'er baller (unntatt 2'er baller for damene, som er 4) hele dagen. Da holdes tempo opp. En henstilling til dere alle, løft beina på greenene og ta nedslagsmerker.

Søndag:

Det ble en jevn turnering i flere klasser, men spesielt herreklassen var spennende. Flere byttet på å lede underveis, men det var Andreas H. Tønsberg som til slutt vant klart (med 5 slag). I dameklassen var det også flere ledere underveis, men Marit dro sakte men sikkert i fra og vant med 9 slag. I Junior og Seniorklassene var det avgjort ganske tidlig, her var Andre Chute og Tobias Kolstad suverene og vant med 9 og 8 slag. I klassen for Senior damer var situasjonen lik som i dameklassen. Marit vant. Vi hadde også Stableford klasser begge dager, og her vant Atle Søgård lørdag og Peder I. Røisheim søndag.

Vi gratulerer alle vinnere og også dere som vant deres egen kamp mot en venn eller kollega, og det er det KM handler om.

Takk for deltakelsen alle sammen!

Våre vinnere 2022

Damer: Marit Strømsaaas

Herrer: Andreas Hagen Tønsberg

Junior: Tobias S. Kolstad

Herrer Senior: Andre Chute

Damer Senior: Marit Strømsaas

Stableford lørdag: Atle Søgård

Stableford søndag: Peder Røisheim

Leser neste

Vi trenger litt hjelp under Klubbmesterskapet 2022
Aurskog Sparebank Invitational