Klubbmesterskap 2023

Klubbmesterskap 2023

Vi gleder oss til å arrangere KM denne helgen, banemannskapet har et fokus. De ønsker at banen som skal fremstå så bra som overhode mulig. De har jobbet mot dette målet i flere uker. Sammen skal vi arrangere et flott KM, men vi vil allikevel minne dere om ting dere kan hjelpe oss med.

Divots:

Her bilde av en typisk DIVOTS, noen ganger havner den lenger unna. Da må man gå og hente den og legge den tilbake. Om den legges tilbake av den som har slått den opp, vil røttene feste seg raskt og dagen etter vil det ikke synes. Om man ikke gjør det, vil det gå mange uker før det ser bra ut. Så her hjelper dere oss ved å fikse dette umiddelbart. Her er det faktisk greit å snakke med de i ballen som ikke gjør dette.

Nedslagsmerker:

Det er så deilig å slå seg inn på greenen når man spiller golf, og spesielt nå på høsten vil det bli solide nedslagsmerker. Disse må fikses/repareres raskt slik at greenene ikke tar skader. Husk at vi fikser merkene ved å presse innover, da dør ikke røttene i bunn. Det gjør vi om vi presser utover, da river vi opp røtter. Håper du får mange greentreff under KM og at du tar dine nedslagsmerker og noen til om andre ikke har gjort jobben sin.

Teesteder:

Vi har satt ut slike på par 3 hullene, det er for de at dere skal reparerer divots når dere slår opp torv. Dette er super viktig, da blir det raskere fint etter deg. I boksen er det er sand og frø. Gresset begynner å spire i boksen om sanden ikke brukes. Da må sanden kastes. Så bruk sand, og gjerne litt mer enn du tror. Vi fyller på når det er tomt for sand. Det er en jobb vi gjerne gjør.

Hvorfor må vi fortelle dere om dette? Det har sammenheng med at vi alle glemmer eller ikke har rutiner som i varetar banen på best mulig måte. Til helgen er det KM og da er det jo medlemmer som er på banen, og alle medlemmer vi snakket med om dette forteller at dette er noe de alltid gjør.

Så la oss alle gjøre denne jobben til helgen og videre utover. Alt for at banen skal fremstå best mulig.

Banen blir ikke bedre enn hva vi gjør den til, så vi må hjelpe hverandre i å ta vare på dem, og unngå at vi setter for store spor etter oss. Dette gjelder også søppel, pant, pegger, snus poser etc.

Lykke til under KM

Leser neste

Srixon Tour lørdag 09.09. og søndag 10.09. Info til deltakere
Seniorer - les her