IMPACT Supporter

IMPACT Supporter

Fredag ble Impact Supporter lansert i Norsk Golf. Hensikten med denne supporterklubben er at den skal gi inntekt til arbeidet med barn og unge lokalt.

Det eneste klubbene trenger å gjøre er å markedsføre dette ut til medlemmene sine i f.eks sosiale medier, nettsider , spond osv.

NGF tar seg av resten. Det vil si at vi sender bagtagene uti posten, hjem til supporteren, vi produserer markedsmateriell som dere får til sendt til klubben. Dette er hva NGF lanserte forrige uke og vi hang oss på - her er videre hva NGF sier etter oppstarten.

 

Veldig bra mottatt.                                                                                  

Allerede første dagen ser vi at dette blir tatt godt i mot av de lokale medlemmene. De personene, eller klubbene som har delt artikkelen får fort medlemmer som krysser av for sin klubb.

Legger ved artikkelen i Norsk Golf her, så er det lett for dere å dele. . Støtte denne gjengen? Nå kan du bli supporter for ditt eget juniormiljø - Norsk Golf

Denne kan dere gjerne dele i deres sosiale medier.

Direktelink til påmelding: IMPACT - Supporter - Golfforbundet

 

Impact Supporter Podcast

I forbindelse med supporterklubben lager vi også en podcast som handler om noe av alt det fine som golfen gir de unge. F.eks verdier i livet. Derfor blir det fremover en podcast serie med ulike mennesker. De to første podcastene ligger nå ute. Temaet for begge er mobbing.

Link til den finner du her : Var heldige som hadde hverandre | Impact Supporter fraNorges Golfforbund (podbean.com)

Og her : Impact Supporter fra Norges Golfforbund | a podcast byharaldharaldsen (podbean.com)

 

 

Lykke til med promotering av Supporterklubben. Vi håper at vi med dette tiltaket kan hjelpe til med Robust Økonomi til dere som driver et solid arbeid med å gjøre barn og unge robuste.

 

Leser neste

Besøk av Gjensidigestiftelsen
Nominering årets golfrestaurant 2022