En klubb i vekst

En klubb i vekst

Romerike Golfklubb har virkelig opplevd en positiv utvikling de siste årene! La oss gi deg noen grunner til dette:

  1. Unikt miljø og historie: Romerike Golfklubb ligger i et landlig og historisk område, langs den gamle jernbanen (Tertitten) som gikk her fra 1896 til 1960-tallet. Dette gir en spesiell atmosfære og tiltrekker golfentusiaster.

  2. Banens beliggenhet: Klubben ligger kun 45 minutter fra Oslo og 25 minutter fra Lillestrøm. Denne nærheten til store byer gjør det enkelt for medlemmer og gjester å besøke banen.

  3. Medlemskap og samarbeid med andre klubber: Romerike Golfklubb har avtaler om halv pris for spill med andre klubber, inkludert Østmarka, Sorknes, Mørk og Elverum i Norge, samt Arvika og Eda i Sverige. Dette gir medlemmene fordeler som rabatt på greenfee og muligheten til å spille på andre baner. I tillegg til andre avtaler med Kongsvinger, Skjeberg, Lillestrøm og Fet. 

  4. Aktiviteter og arrangementer: Klubben arrangerer ulike aktiviteter og turneringer, som åpen dag for nye golfspillere, nabogolfturneringer og ukentlige Texas Scramble-turneringer. Dette skaper et engasjerende miljø for medlemmene.

  5. Medlemsvekst: Romerike Golfklubb har økt medlemsmassen betydelig de siste årene. Ved starten av 2020-sesongen hadde de omtrent 350 medlemmer. I 2022 var medlemstallet økt til ca. 750 medlemmer, en økning på 220 medlemmer fra året før. I 2024 åpner de sesongen med omtrent 800 medlemmer, og nå i juni er vi snart 950 medlemmer

  6. Diverse medlemsgrunnlag: Klubben har en interessant sammensetning av medlemmer. Omtrent en tredjedel kommer fra kommunen, en tredjedel fra gamle Fet/Sørum og en tredjedel fra Lillestrøm-området. Dette mangfoldet bidrar til et dynamisk fellesskap.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du besøke Romerike Golfklubbs nettside. De har også en åpen dag tirsdag 18.06., så hvis du er nysgjerrig på golf, kan du ta turen til oss da. Du er velkommen. Har du spørsmål eller ønsker medlemskap, ta kontakt med Daglig leder Tore Hubenthal på mail tore@romerikegk.no eller mobil 911 62 393. 

Leser neste

Besøk Romerike Golfklubb