Kurs informasjon

Kurs informasjon

Lyst til å prøve golf i 2021 sesongen?

 

Veien til Golf kurs kjøres i gang i april eller så fort forholdene tillater det.

 

Her litt info om kursene

 

Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilltest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende ihht. disse.  Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Kurset går over en dag og varer i ca. 5-8 timer. Du melder deg enten på en lørdag eller søndag. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca. 90% av kurset utendørs. 

NGF’s sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf. 

Det vil også komme en invitasjon til ett nettmøte hvor vi går igjennom regler og etikette. 

 

Mer info om dette kommer. 

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 10.00 - ca. max kl.15.00
Søndag kl. 10.00 – ca. max kl. 15.00


Avslutningstidene er veiledende grunnet spill på bane på slutten av dagene.

Kurset koster kr 990,- og gir mulighet til å være med på oppfølging igjennom treninger i klubbens regi utover sesongen. Kurset er gratis for alle som melder seg inn som hovedmedlem i sin kategori. Se www.romerikegk.no for mer info rundt kurs og medlemskap. 

 

Tore Hübenthal – Adm.leder og Markedssjef i Romerike Golfklubb

Mail: tore@romerikegk.no Mobil: 911 62 393

Banedugnad tirsdag 20.04

Åpningsturneringer er full

© 2021 Romerike Golfklubb - Powered by VISIVO.NO